Chats

Beszélgetések
Csak regisztrált felhasználóknak!
Szia Péter! Igen, jogos a kérdés... Az oldalt vissza állítottam egy régebbi biztonsági mentésből. Miért? A drága oroszok terheléses támadást indítottak a szerver ellen. Persze ez nem befolyásolta az adatokat de én bizony nem bízok bennük. Áthelyeztem az egészet egy másik szerverre még ők játszanak az üressel... Mi a helyzet, hogy vagy?
Milyen karácsony? Június 10-e van ma.
Szia Péter! Minden rendben, de munka miatt elvagyok veszve most igy az év vége előtt. Hogyan tervezed a karácsonyt, van valami speciális terv?
Minden oké?
Látom a Tarján Rádió lejátszóján nem változtattál
Ez igy van!
Ha csak pozitív kommentek lennének akkor az hazugság lenne és abból nem fejlődne semmi.
Péter, ha úgy érzed nincs kedved tovább itt lenned az oldalon akkor én ezzel nem tudom mit tenni vagy változtatni ezen. Ez a te személyes döntésed. Az viszont továbbra is teljesen igaz, amelyet már többször is megmondtam: Megfelelő anyag, tartalom esetén több Felhasználók lesznek. A negatív kommentek és vélemények pedig egyértelműen riasztó, romboló hatásúak lehetnek másoknak. Természetesen örülök és elfogadom mások segítségét az oldal tartalmának feltöltésében, kinézetének javításában és fejlesztésében, reklámozásában majd nagyobb létszám esetén a moderálásában.